Referanse

Kundeuttalelse fra Chris

ARBEIDSATTEST

"Jeg kan på det varmeste anbefale Marek Jamczuk og hans team.

Marek har jobbet med å bygge kontor på gamle Bøen skole i Høyjord i 1 uke. Utfordringen han fikk var å sette opp et nytt rom i den gamle sløydsalen med takhøyde over 3,3 meter med skjeve tømmervegger samt gulv og tak med store skjevheter.

Resultatet ble veldig bra, veggen er solid oppført og plater og panel er pent tilpasset alle skjevhetene i huset. Jeg har også mottatt tips og råd underveis som viste seg å være nyttige for sluttresultatet.

Jeg har hatt stor glede av å få hjelp til denne oppgaven av Marek. Han er ærlig, pålitelig og utrolig hardt arbeidende. Utover det er han imponerende dyktig på kommunikasjon både før, under og etter jobben.

Jeg anbefaler Marek og hans team videre til nye prosjekter. Du finner sjelden en håndverker som er så omsorgsfull, flink til å kommunisere og ikke minst til å holde avtaler. Han viste også en utrolig fleksibilitet under utførelsen.

Ta gjerne kontakt med meg på nerdalc@gmail.com eller ring 92290054 hvis du ønsker ytterligere referanse."

Chris Nerdal - Høyjord

Kundeuttalelse fra Bjørn

ARBEIDSATTEST

"Jeg har kjent Marek Piotr Jamczuk helt fra han kom til Norge i 2007 og etablerte sin næringsvirksomhet i Horten i 2008.

Jeg har fått bistand av Marek og hans firma til å bygge om et bad som krevde masse snekkerarbeid, flislegging og rørleggerbistand for å kunne endre dette i samsvar med Våtromsnormens regler. Marek har videre lagt belegningsstein på mitt tidligere bolighus og ellers bistått med mindre renoveringsarbeider på min tidligere boligeiendom.

Jeg har anbefalt Marek for arbeid med maling, snekkerarbeid og renovasjon av hus ovenfor flere klienter. Jeg har fått tilbakemelding på at Marek har gjort dette på en faglig tilfredsstillende måte og i henhold til de avtaler som har blitt inngått. Da jeg vet at Marek er en svært god og samvittighetsfull håndverker som kan utføre både snekkerarbeid, malerarbeid, flislegging m.v., kan jeg derfor gi han min beste anbefaling med tanke på andre mulige oppdragsgivere."

Advokatene Gullaker ANS Advokat Bjørn Gullaker - C. Andersensgate 11 A, 3181 Horten

Kundeuttalelse fra Thorleif og Winnie

"Marek og gjengen hans skiftet kledning på deler av huset, installerte vannbrett og nye rammer rundt vinduene våre, og malte hele huset. De gjorde grundig og solid arbeid hele veien. Ikke minst var Marek lett å kommunisere med, lydhør og svært innstilt på at vi skulle bli fornøyd og at alle detaljer var riktige. Anbefales!"

Thorleif og Winnie Hoff - Tønsberg

Kundeuttalelse fra Pierre

"Jag Pierre Isaksson med familj, kan rekomendere Marek med arbeidslag på det beste, meget flinke og ryddiga. Godt utført arbeide og alltid til tide. Har haft en meget fin dialog sammen under arbeide på Gamlev. 8. Horten. Arbeidet var isolering, skiftet tak, vindu m.m. Om ni trenger personlig referens kan ni nå mej på tlf 400 16 757."

Pierre Isaksson - Horten

Kundeuttalelse fra Ragnar

"Jeg har benyttet han privat, i utleiebygg og i diverse borettslag. Han har i hovedsak utført malerarbeider, legging av belegningsstein, gartnerarbeider, utskifting av vinduer og dører.

Arbeidene har blitt utført på en tilfredsstillende måte og her grei å samarbeide med.

Ta gjerne kontakt med meg på mobil.: 466 94 917."

Ing. Ragnar Iversen - Horten

Kundeuttalelse fra Frank

"Firmaet MJ Eiendomsutvikling har våren 2013 utført ombygging/oppussing av vår enebolig. Boligen er bygd i 1924, og det var nødvendig med en omfattende innsats for å oppnå en rimelig standard på resultatet. Arbeidet som firmaet gjennomførte var:

 • Ombygging i 2. etg: Rive vegger/tak/gulv og oppretting og oppbygging av nytt bad.
 • Isolering, fliselegging og installasjon av baderomsmøbler.
 • Nytt gulv i gang.
 • Tilpassing og montering av karmer og dører.
 • Oppussing av toalettrom i 1. etg med installasjon av baderomsmøbler.

Firmaets ansatte utførte arbeidet raskt og effektivt. Arbeidet ble utført i forhold til det som var avtalt og ut fra vår vurdering, med godt resultat. Hele arbeidsprosessen ble dokumentert for framtidig referanse. Den dokumentasjon ble overlevert undertegnede etter at oppdraget var utført.

De ansatte viste under hele byggeperioden en imponerende arbeidsdisiplin og en stor arbeidsinnsats.

Ut fra disse erfaringer kan vi derfor anbefale dette firmaet til lignende oppdrag."

Frank Lunde - Vestby

Kundeuttalelse fra Mats

"Undertegnede har hatt MJ Eiendomsutvikling v/Marek Piotr Jamczuk til å utføre arbeider på vår gamle trevilla. Tak og husvask samt maling av hus ble utført til vår fulle tilfredshet, inkludert hensyn til omgivelser og rydding etter at arbeidene var sluttført.

Det viste seg at deler av taket var angrepet av råte, og måtte skiftes, og dermed en større takrehabilitering gjennomføres. Dette arbeidet ble foretatt med gode løsninger der vi tidlig fikk overslag og forutsigbarhet i arbeidene og kostnadene. Tømrerarbeider med fjerning av råteskadde deler av taket, og oppgradering og forsterkninger av takstoler, isolering, og legging av nytt under- og yttertak virket solid og estetisk utført.

Vi kan bare anbefale dette foretaket."

Mats Fredriksen, Psykolog - Tønsberg

Kundereferanse fra Kristin

"Vi har fått utført en større renovering av vårt hus på Borre. Det er bygd i 1965 og før vi kunne flytte inn måtte blant annet følgende arbeider foretas:

 • Heve en del av gulvet i stuen, lagt nytt gulv
 • Legge ny parkett i gang, stue og kjøkken
 • Isolere og bygge nytt tak i et rom i kjeller
 • Rive en vegg og flytte en skyvedør på kjøkken
 • Rive gammelt kjøkken og ordne med alt av grunnarbeider før montering av nytt kjøkken
 • Male tak og vegger i to etasjer
 • Pusse opp toalett
 • Innsetting av ny inngangsdør
 • Montering av stein foran peis

Arbeidet ble utført på en rask og god måte, og faktura i henhold til avtalen. Vi har hatt et godt samarbeid hele veien og er veldig fornøyde med resultatet! De ansatte var veldig dyktige og profesjonelle. I tillegg til alt arbeidet bisto daglig leder oss med å kjøpe inn flott parkett og ny inngangsdør i Polen, uten å ta noe ekstra for det. Dette sparte oss for mye penger og ikke minst så ble resultatet veldig bra.

Vi kan trygt anbefale dette selskapet til andre!"

Kristin Hovden Norstedt - Borre